Panty Liner
Lapisan permukaan yang lembut meningkatkan kadar penyerapan. Mengekalkan kulit anda sentiasa segar, kering dan selesa setiap hari!
Day
Lapisan bebas debu yang sangat nipis, lebih lembut dan selesa dengan faktor penyerapan pembalut air 360-darjah. Ia akan mengelakkan kebocoran dengan sepenuhnya dan menjadikan anda cergas dan penuh dengan tenaga setiap hari!
Night
Lapisan tahan bocor dapat mengelakkan kebocoran dan memberikan perlindungan yang tinggi supaya anda boleh berehat tanpa berasa bimbang.
 
  Fasihaa Rahman
Pelajar
Saya sebagai seorang pelajar ingin berkongsi pengalaman menggunakan tuala wanita Ladylove dan pantyliner. Walaupun kelas saya tamat lewat petang setiap hari, kira-kira dari 7.00 pagi sehingga pukul 4.00 ptg, tapi saya tidak merasa letih sekalipun. Malah bertambah segar dan lebih aktif. Yang penting, saya akan terus menyokong jenama Ladylove berbanding jenama lain.
 
     
  Noor Fatihah
Sale Executive
Aku mengenali tuala wanita anion LADYLOVE melalui seorang rakan. Selepas melihat demo, aku mendapati LADYLOVE bukanlah tuala wanita biasa seperti yang dijual di pasaran. Aku benar-benar jatuh cinta dengan LADYLOVE sebab ia memberikan aku perasaan yang kering dan selesa, perasaan melekit dan gatal yang sebelum itu tidak lagi muncul! Aku juga dapat bergerak bebas tanpa berasa bimbang akan kebocoran. Tuala Wanita LADYLOVE memang best!