LadyLove Mix Value Pack
Panty Liner

30 pieces
Day

10 pieces
Day

10 pieces
Night

8 pieces
Mix Value Pack memberikan tiga perlindungan yang berlainan dan memenuhi keperluan anda pada setiap bulan!
     
 
LadyLove Panty Liner Pack
Panty Liner

30 pieces
Panty Liner

30 pieces
Panty Liner

30 pieces
Panty Liner

30 pieces
Lapisan permukaan yang lembut meningkatkan kadar penyerapan. Mengekalkan kulit anda sentiasa segar, kering dan selesa setiap hari!
     
 
LadyLove Day Pack
Day

10 pieces
Day

10 pieces
Day

10 pieces
Day

10 pieces
Lapisan bebas debu yang sangat nipis, lebih lembut dan selesa dengan faktor penyerapan pembalut air 360-darjah. Ia akan mengelakkan kebocoran dengan sepenuhnya dan menjadikan anda cergas dan penuh dengan tenaga setiap hari!
 
     
   
     
 
Selesa, Mengalih Udara dan Kering

Lady Love mempunyai 3 komponen, iaitu lapisan permukaan, lapisan penyerapan dan lapisan bawah. Lapisan permukaan diperbuat daripada bahan-bahan Silkencotton yang lembut dan memastikan kulit yang halus sentiasa kering dan selesa. Selain itu, lapisan penyerapan/tengah yang kuat akan menukarkan pelepasan dalam bentuk cecair ke dalam bentuk jeli dan menghapuskan perasaan yang tidak menyenangkan. Lapisan bawah diperbuat daripada bahan-bahan yang mengalih udara. Dengan membenarkan penyebaran udara, ia menghilangkan udara yang lembab serta mengurangkan kepanasan secara berkesan!

Antibakteria dan Fungsi Deodorisasi Melalui Proses Fizikal

Sekeping pita aniontic yang dimasukkan ke dalam setiap tuala wanita akan melepaskan anion yang berisi padu tinggi. Oleh itu, ia membantu mengawal fungsi badan, seperti menguatkan imuniti, meningkatkan keupayaan antiseptik serta menghilangkan bau tanpa kesan sampingan.

Mengaplikasikan Agen Penyerapan Yang Berkesan Untuk Memenuhi Keperluan Fizikal

Salah satu keistimewaan utama tuala wanita Lady Love ialah lapisan penyerapannya yang terdiri daripada agen penyerapan dan bahan-bahan lindungan daripada pembocoran. Cecair diserap cepat sebaik sahaja ia bersentuh dengan lapisan tersebut dan pengaliran balik serta kebocoran dapat dihalangkan. Ini dapat memastikan keselesaan dan kemudahan dalam gerakan kepada pengguna.